Levertijd

Bij een bestelling vóór 22.00 wordt uw pakket in de meeste gevallen al de volgende dag bezorgd (met uitzondering van zondag). Mocht het onverhoopt voorkomen dat uw product niet tijdig leverbaar is, dan ontvangt u hiervan binnen 24 uur bericht van ons.

Vrijwel alle bestellingen in Nederland worden door DHL bezorgd. In België gaat het per B-Post (via DHL). Treft de bezorger u niet thuis, dan wordt het pakket kosteloos op een nieuw tijdstip aangeboden. Tevens ontvangt u een ‘Niet Thuis’-melding waarop u zelf kunt aangeven waar en wanneer u het pakket wilt ontvangen of ophalen.

Verzendkosten

De standaardverzendkosten bedragen € 6,99. Bestelt u via deze website dan wordt er momenteel slechts € 3,99 gerekend voor bestellingen naar Nederland en € 4,99 voor bestellingen naar België. 

Heeft u een bestelling met een totaalwaarde van € 100,- of meer, dan is de verzending altijd gratis!

U kunt uw bestelling altijd volgen via de trackingcode die u bij uw bestelling ontvangt.

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij Nusa Originals veilig online betalen via de volgende vertrouwde opties:

 • iDEAL
  Via de website wordt u doorgestuurd naar uw eigen vertrouwde bankomgeving. Hier maakt u dan de betaling over. De iDEAL betalingen worden afgehandeld via betalingsorganisatie Mollie.
 •  Bancontact
   Voer het nummer van uw kaart en de vervaldatum
  in. Betaal vervolgens via het betaalsysteem van uw eigen bank. Onze Bancontact betalingen worden afgehandeld via betalingsorganisatie Mollie.
 • Sofort Banking
  Maak met behulp van SOFORT banking een overschrijving bij uw bank. U kunt zich
  aanmelden met uw gegevens van het internetbankieren en vervolgens de betaling
  bevestigen.
 • Klarna Achteraf
  Met Klarna Achteraf kunt u uw bestelling betalen nadat u deze heeft ontvangen. Bij de eerste bestelling via Klarna maakt u dan een account aan bij Klarna. Vervolgens krijgt u van hen per email een betaalverzoek dat u binnen 14 dagen kunt voldoen.
 • KBC/CBC
  Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen.
 • Belfius Direct
  Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen.
 • ING Home’Pay
  Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen.

Bedenktijd

U heeft bij Nusa Originals 14 dagen bedenktijd op uw bestelde producten. Tot die tijd kunt u de producten retour sturen en krijgt u het aankoopbedrag terug gestort. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat u de bestelling heeft ontvangen.

Retourneren

Het terugsturen van een product kan als er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan: Stuur ons een email met vermelding van uw bestelnummer en korte uitleg van de reden van terugzending. 

Indien u uw bestelling wilt terugsturen, dan kan dit naar het volgende adres:

Nusa Originals
Beneluxbaan 13
5121 DC  Rijen
Nederland

De producten moeten in dezelfde toestand teruggestuurd worden als waarin ze naar u zijn verzonden, dus in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle bijbehorende accessoires. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Na ontvangst in goede orde wordt het bedrag van uw aankoop terug gestort op uw rekening. Mocht u het product retourneren omdat er iets mis is met het product of de levering, laat ons dit dan vooraf weten per email. U kunt er op vertrouwen dat we in zo’n geval de retourkosten voor onze rekening zullen nemen.

Klachten of Vragen?

Onze producten worden met zorg en aandacht geproduceerd en verzonden. Desondanks zit een ongeluk in een klein hoekje. Heeft u vragen of heeft u een klacht, dan kunt u uw klacht mailen naar info@nusaoriginals.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, een antwoord van ons. 

X
To top